تخمیر در طیف گسترده ای از برنامه های غذایی و آشامیدنی استفاده می شود و فناوری تقویت این فرآیند به طور مداوم در حال تحول است. این کتاب به بررسی استفاده از تخمیر در مواد غذایی و نوشیدنی ها و جنبه های اصلی تولید مواد غذایی تخمیر می پردازد. قسمت اول مزایای سلامتی غذاهای تخمیر را پوشش می دهد. بخش دوم شامل فصل هایی در مورد میکروبیولوژی تخمیر است ، در حالی که بخش سوم به روش های کنترل و نظارت بر کیفیت و ایمنی غذاهای تخمیر می پردازد. قسمت چهارم پیشرفت های فن آوری تخمیر را پوشش می دهد. سرانجام ، قسمت پنجم محصولات غذایی ویژه تخمیر را پوشش می دهد.

پیشرفت در نخ نخ نخ نخ ریسی منسوجات و پلیمرها انواع مختلفی از تکنیکهای ریسندگی را برای الیاف مبتنی بر پلیمر مصنوعی بررسی می کند و مواردی همچون تأثیر آن بر خواص فیبر از جمله ذوب ، خشک ، مرطوب و ریسندگی ژل را بررسی می کند.

الیاف مصنوعی مبتنی بر پلیمر در انواع زیادی از کاربردهای نساجی مصرفی و صنعتی اعم از لباس تا مبلمان منزل تا مراحل جراحی استفاده می شود. این کتاب به بررسی چگونگی استفاده گسترده ای از تکنیک های ریسندگی در صنعت نساجی می پردازد. قسمت اول ساختار اساسی و خصوصیات الیاف را تعیین می کند که رفتار آنها را در حین چرخش تعیین می کند. این کتاب سپس به بحث در مورد پیشرفت فن آوری های ساخت فیلم های پلیمری مصنوعی برای تولید الیاف مختلف با خواص تخصصی می پردازد. بخش دوم به تکنیکهای ریسندگی ، از جمله مزایا و محدودیتهای چرخش مذاب و استفاده از ریسندگی ژل برای تولید الیافی با استحکام و الاستیک بالا می پردازد. این فصل به طور خاص بر تحولات دو جزء ، دو مؤلفه و چرخش الکتریکی متمرکز است ، به ویژه ساخت الیاف نانوکامپوزیت. فصلهای آخر ، نخ ریسی کامپوزیت نخها و اصول ریسندگی مرطوب و خشک را بررسی می کند.

این مجموعه مرجع مهمی برای طیف گسترده ای از تکنسین های صنعت نساجی ، از جمله اسپینر ، تولید کنندگان پارچه و پوشاک و دانشجویان فناوری نساجی است. همچنین مورد توجه دانشمندان پلیمر قرار گرفته است.

  • روشها و موضوعات مختلف ریسندگی مانند تأثیر آن بر خواص فیبر از جمله ذوب ، خشک ، مرطوب و ریسندگی ژل را بررسی کنید
  • ساختار اساسی و خصوصیات الیاف را تعیین می کند که رفتار آنها را در حین چرخش تعیین می کند
  • بررسی نخ ریسی کامپوزیت نخها و اصول چرخش مرطوب و خشک